Traditioneel Limburgsche Koffietafel

Grandcafé Bie de Tied wordt gekenmerkt door een huiselijke, verzorgde stijl. Dit dorpscafé is voor vele doeleinden geschikt; van feestelijkheden tot ingetogen bijeenkomsten. Een koffietafel naar uw wens? Wij zijn graag uw gastheer.
Na de uitvaart van uw geliefde(n) wilt u natuurlijk zorgeloos kunnen napraten in een aangename omgeving. Wij laten u graag kennismaken met onze mogelijkheden voor het organiseren van een koffietafel.

Koffietafel, Bie de Tied, midden Limburg, Weert, Roermond, begrafenis, uitvaart Koffietafel Bie de Tied omgeving Weert en Roermond

Standaard koffietafel (€12,50 per persoon):
- Diverse zachte en harde broodjes en krentenbrood
- Boter, kaas, diverse soorten vlees en zoetwaren
- Koffie, thee en water

Supplementen:
- Limburgse vlaai (€2,50 p.p.)
- Kroket (€2,00 p.p.)

- Soep naar keuze (€3,50 p.p.)
- Worsten- of saucijzenbroodje (€3,00 p.p.)

- Meer mogelijkheden zijn bespreekbaar

Aantal personen en opstelling:
In totaal zijn er circa 100 zitplaatsen. We hebben maximaal plaats voor 150 personen (inclusief statafels). Onze sfeervolle zalen zijn op meerdere manieren in te delen, waardoor onze ruimtes altijd naar uw wens kunnen worden ingericht. Grandcafé Bie de Tied beschikt over een invalideningang en -toilet. We bieden u graag de mogelijkheid om gebruik te maken van ons beamerscherm voor het afspelen van een fotopresentatie.

Er bestaan vele manieren om een koffietafel vorm te geven:
- U wordt welkom geheten met een kop koffie of thee. Gedekte tafels zorgen ervoor dat er direct kan worden gegeten. De volgorde van gerechten wordt met u kortgesloten.
- Middels buffetopstelling kunnen gasten zelf langs het buffet lopen. 
- Het is ook mogelijk de gehele uitvaartdienst bij ons te houden. We maken graag een offerte op maat.
- Meer mogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar.

Kelpen-Oler behoort tot gemeente Leudal (Midden-Limburg) en is te bereiken via de A2 (afslag 40). Bie de Tied ligt op 10 minuten rijden van Roermond, Weert en crematorium Midden-Limburg in Baexem.

Neem direct contact met ons op via 0495-652600 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tags: koffietafel, uitvaart, ceremonie, uitvaartdienst, koffietafel organiseren, koffietafel midden limburg, koffietafel weert, koffietafel roermond, familiebijeenkomst, bijeenkomst, koffietafel kelpen-oler, koffietafel baexem, begrafenis koffietafel, crematorium

Afdrukken E-mailadres